huhtikuuta 12, 2012

Helsinki Ink -messut

Tervehdys,

Taas on "vähän" aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Detrialta tuli tosiaan markkinoille vuoden vaihteessa tatuointien hoitoon tarkoitettu voide nimeltään Tattoo Cream. Kävin 30.3.-1.4.2012 Helsinki Ink -messuilla. Reissun tarkoitus oli tuoda Tattoo Creamia tunnetuksi niin käyttäjien keskuudessa kuin ammattilaistenkin.

Myyntistandini sijaitsi Individual Ink -nimisen tatuointiliikkeen kanssa samassa osastossa. Individual Ink on tässä Tattoo Creamin alkumatkassa ollut meille suurena apuna mm. tuotetestauksessa ja yleisenä konsulttina, koska tatuointiala on Detrialle vielä aika vieras. Individual Inkin perustaja Lasse Sjöroos teki siis yhteisosastossamme tatuointeja ja hänen vaimonsa Reetta toimi Tattoo Creamin konsulenttina ja apunani voiteen myynnissä ja esittelyssä.

Kaupunkiradion tekemä Lassen haastattelu sunnuntailta löytyy tästä.

Messut olivat hieman erilaiset kuin mihin olin tottunut perinteisemmissä messuissa, joissa olemme käyneet. Meno oli rennon rempseää ja päivät jatkuivat aika myöhään. Toisaalta messut aivattiin vasta klo 12.00 päivällä niin kyllä sitä kerkesi käydä hotellilla nukkumassakin välillä. Kaiken kaikkiaan minulla oli oikein mukava ja antoisa viikonloppu.

Kevät terveisin
Matti Mörsäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti