huhtikuuta 02, 2012

Viestin välittämisen vaikeus

Hei kaikille!

Saimme vasta palautteen, jossa meiltä kysyttiin miksi tuotteemme nimi on Arbutin jos siinä ei ole arbutiinia? Sehän olisi sama kun myytäisi alkoholia jossa ei ole alkoholia? Pienen lisäselvityksen jälkeen kävi ilmi, että kuluttaja oli kuullut televisiomainoksessamme Tarja Ylitalon sanovan: ”Minusta ihon hoitoon on parasta Natural Arbutin. Se pitää kurissa maksaläiskät ja couperosan. Se on kotimainen eikä sisällä synteettistä arbutiinia. Aivan ihanaa!”

Asia oli siis ymmärretty siten, että tuotteessamme ei ole arbutiinia ollenkaan mutta sen nimi on siitä huolimatta Natural Arbutin. Natural Arbutin -tuotteissamme on totta kai arbutiinia. Arbutiinineja on kahdenlaisia. Orgaaninen luonnon arbutiini, jota me käytämme tuotteissamme sekä synteettinen arbutiini, jota emme käytä.

Keinotekoinen eli synteettinen arbutiini ei tehoa couperosaan ollenkaan kun taas orgaaninen luonnon arbutiini tehoaa. Halusimme tuoda juuri tätä näkökulmaa esille. Emme vain ymmärtäneet sitä, että kuluttajalla ei ole tietystikään samaa tietoa asiasta kuin meillä ammattilaisilla. Viestistämme ei siis käy ilmi, että tuotteessamme on monitehoista luonnollista arbutiinia keinotekoisen arbutiinin sijasta.

Matti Mörsäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti