syyskuuta 06, 2011

Nyrjähtänyt nilkka ja Relaxant Lihastenrentouttaja

Morjensta,

Edellisestä kirjoituksestani onkin jo kulut hieman aikaa, joten tänään oli korkea aika tehdä asialle jotain. Kerron teille tosielämän tarinan Relaxant Lihastenrentouttajan vaikutuksesta kuntosalivalmentajani pahasti nyrjähtäneeseen nilkkaan.

Olemme tunteneet valmentajani kanssa jo pidempään ja kysyin häneltä, että tarvitsisiko hän jotain meidän tuotteita käyttöönsä. Tarkentavana kysymyksenä sain takaisin, että mitä me täällä Detriassa oikein valmistetaankaan. Aloitin mielestäni kuntosali-ihmisen näkökulmasta tärkeimmällä eli Lihastenrentouttajalla. Tähän valmentajani heti sanoi innostuneesti, että "ai sitä Relaxanttia".

Hän tunnisti tuotteen jo melkein kymmenenvuodentakaisesta käyttökokemuksesta, jolloin hän oli nyrjäyttänyt nilkkansa todella pahasti, silloisen skeittaus harrastuksen parissa. Lääkäri oli todennut nilkkaa tutkittuaan, että skeittaukset siltä kesältä on skeitattu. Mutta valmentajani äiti oli tuonut hänelle Lihastenrentoutajaa kokeiltavaksi ja jo muutaman viikon tehovoitelun aikana nilkan turvotus oli hävinnyt kokonaan sekä jalka alkoi kestää skeittausta. Kesä oli pelastettu skeittauksen osalta.

Sellainen tarina se. Kuulemisiin.
Matti Mörsäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti