toukokuuta 17, 2011

Muutoksia Natural Arbutin Yö- ja Päivävoide pakkauksissa

Tervehdys!

Kirjoitan tälläisen pikku info pläjäyksen vasta tulleista muutoksista Natural Arbutin sarjan Yö- ja Päivävoiteissa.

Voidepurkkien kannet ovat vaihtuneet ulkoisesti erin värisiksi. Aiemmin Yövoiteessa oli ruskea kansi ja Päivävoiteessa valkoinen. Nyt molemmissa on uusi hopeanvärinen kansi. Tämä on ulos päin näkyvä muutos. Uusi kansi myös ilmatiiviimpi, joten purkin avattuasi huomaat, että siellä ei ole enään välikantta. Tämä on aiheuttanut hieman sekaannusta kun tuotetta aiemmin ostaneet ovat luulleet, että purkin kansi on viallinen.

Toinen muutos on tapahtunut voiteen määrässä. Pakkauksessamme lukee, että 50ml mutta purkki jossa voide on, on tilavuudeltaan 60ml. Purkit ovat aiemmin täytetty täyteen mutta nyt uusissa erissä voidetta on tarkalleen se 50ml. Jälleenmyyjillämme saattaa olla vielä hyllyissä uutta ja vanhaa valmistus erää, joten jos ostat kumpaakin voidetta ja toisessa näyttää olevan vailinainen niin asia johtuu siitä, että tuotteet ovat eri valmistuseristä. Siinäkin, jossa näyttää olevan vähemmän on kuitenkin se luvattu 50ml voidetta.

Meillä on käytössä e-merkintä tuotteissamme. Tämä merkintä tarkoittaa sitä, että tuotteen määrä tulee olla tiettyjen raja-arvojen sisällä. Purkkien ollessa 60ml ja pakkauksen koon ilmoitetun määrän ollessa 50ml, on tämä 10ml ylitys liian suuri. Tästä syystä olemme joutuneet muuttamaan voiteen määrän tarkalleen 50ml:n suuruiseksi. Tämä on myös syy siihen, että uusi pakkaus ei ole kanteen asti täynnä.

Leijona fiiliksin
Matti Mörsäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti