toukokuuta 24, 2011

Terveisiä Erämessuilta Oulusta

Tervehdys,

Olimme työkaverini Johannan kanssa viimeviikolla Oulussa Erämessuilla To-Su. Ilmat olivat aluksi sateiset ja tuulikin oli aika kova, joten ulkoteltassa esittely oli ilmojen puolesta aluksi aika hankalaa. Ilmat tosin paranivat mukavasti lauantaina ja sunnuntaina olikin jo erittäin hieno päivä.

Monet Relaxant Jalkavoiteen tai Relaxant Lihastenrentouttajan käyttäjät tulivat osastollemme kyselemään mitä meidän uudet Relaxant tuotteet ovat. Uudessa Relaxant sarjassa on 7 eri tuotetta. Näistä seitsemästä 2 eli Palauttava- ja Rauhoittava voide ovat aiempien Jalkavoiteen sekä Lihastenrentouttajan uudistettuja versioita.

Uudistetuttujen versioiden tehoaineet ovat samat kuin perinteisissäkin voiteissa. Suurin ero onkin tuotteiden pakkauksissa. Uusi voide on litteässä 150ml pullossa, joten sen postitus on kätevää kirjeitse verkkokauppa-asiakkaille ja se sujahtaa myös helposti esim. urheilukassiin.

Perinteiset lihas- ja jalkavoiteet löytyvät edelleenkin apteekeista ja hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista kautta maan. Uudistettuja versioita on saatavilla parhaiten Detrian verkkokaupasta sekä myös osasta Lapin alueen parturikampaamoja.

Kesän alus terveisin
Matti Mörsäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti